Ο χώρος μας

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ – ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΡΟΥ αγκαλιάζει τις τέχνες και τον πολιτισμό και θέλει ν’ αναδείξει στην τοπική κοινωνία τα πλεονεκτήματα της ζωής. Με επίκεντρο τον άνθρωπο,  στηρίζει ιδέες και  πραγματοποιεί δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό και συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Ας κρατήσουμε ενεργή την δύναμη της σκέψης μας!

Ο χώρος είναι διαθέσιμος να φιλοξενήσει  εκθέσεις, ημερίδες, και γενικότερα δράσεις που μελετούν, αναπτύσσουν και προωθούν πνευματικές, και κοινωνικές δραστηριότητες.

Για παράδειγμα ….

Δημιουργικές δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά, καλλιτεχνικά εργαστήρια, κοινωνικές  δράσεις με γνώμονα τον άνθρωπο και την εξέλιξή του, άτομα υπαγόμενα σε ειδικές ομάδες, άτομα με ειδικές ανάγκες ή ειδικές ικανότητες, θέματα που αφορούν την ισότητα των 2 φύλλων, την προώθηση καλλιτεχνών, λογοτεχνών και επιστημόνων, σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης κ.α.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και έρευνα, παρακολουθεί και υποστηρίζει τις εναλλακτικές θεραπείες, τα βιωματικά σεμινάρια εσωτερικής ανάπτυξης με όραμα την απελευθέρωση της ψυχής μέσα από δημιουργικές διαδικασίες.

Για τις δικές σας προτάσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:
22810-75404, 6973842046

Εμπνευστής, Δημιουργία, Οργάνωση, Συντονισμός εργαστηρίων: Ελπίδα Γαδ, Εικαστικός 

Polichoros Syros 2023 © All rights reserved
Polichoros Syros 2023 © All rights reserved