Yin Yoga

Με την Ρία Βαρσάμη

Τρίτη & Πέμπτη: 6:15 - 7:45μ.μ.

Έναρξη εργαστηρίου: 6 Οκτώβρη 2020

Η Yin Yoga έχει τις ρίζες της στην αρχαία Ταοϊστική φιλοσοφία του YIN-YANG. Είναι μια από τις πρώτες μορφές της Yoga αφού έχει σαν στόχο την ενίσχυση της ευλυγισίας που επέτρεπε στους μοναχούς να διαλογίζονται στην ίδια στάση για πολλές ώρες. Όταν στις άλλες μορφές γιόγκα η άσκησή είναι δυναμική και εναλλάσσετε με σχετικά γρήγορους ρυθμούς (YANG), δουλεύει με τους μύες μας. Στην yin yoga επικρατεί η πλήρης χαλάρωση των μυών έτσι ώστε το τέντωμα των διαφόρων στάσεων να συμβαίνει βαθιά στους συνδετικούς ιστούς (περιτονία, τένοντες και σύνδεσμοι).

Στην Yin Yoga κρατάμε ένα βαθύ και μακρύ ρυθμό αναπνοής για να διεγείρουμε το παρασυμπαθητικό νευρικό μας σύστημα, το οποίο επιτρέπει στο σώμα μας να μπαίνει σε κατάσταση απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει την ανοικοδόμηση κατεστραμμένων κυττάρων και ιστών. Στο ενεργειακό επίπεδο ξεμπλοκάρονται τα ενεργειακά κανάλια (βελονιστικούς μεσημβρινούς) του σώματος επιτυγχάνοντας την ελεύθερη ροή της ενέργειας (prana) χαρίζοντας ευεξία και συναισθηματική χαλάρωση. Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για όλους.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα μαθήματα και πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6973842046

Το πρώτο μάθημα σε όλα τα εργαστήρια είναι δοκιμαστικό. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν κάποια οικονομική υποχρέωση εάν αποφασίσουν να μην παρακολουθήσουν το τμήμα. Εάν ο μαθητής θελήσει να συνεχίσει, τότε το πρώτο μάθημα θα συμπερηληφθεί κανονικά στην μηνιαία συμμετοχή του.


Ως Εγγεγραμμένα Μέλη μας, στηρίζετε τις δράσεις και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των παραπάνω εργαστηρίων και δράσεων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές για εσάς ή τα παιδιά σας. 
Με τη στήριξή σας, μέσω της ετήσιας συνδρομής, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς εσάς και συνεισφέρετε (για 8η συνεχή χρονιά) στην υλοποίηση Δωρεάν εργαστηρίων  για  Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες,  καθώς  και  σε άλλες  συλλογικές δράσεις όπως εκθέσεις, ανταλλακτικά bazzar κ.α.

Η εγγραφή μέλους είναι οικογενειακή ( μία εγγραφή ισχύει για τους γονείς και τα παιδιά)

Εγγραφή νέου μέλους: 20€

Ανανέωση ετήσιας συνδρομής, εγγεγραμένου μέλους: 15€

...

Ρια Βαρσάμη

Η Ρία Βαρσάμη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι Νοσηλευτικής Θεσσαλονίκης και έχει Μεταπτυχιακό στη Ιατρική Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χαέν της Ισπανίας. Τα τελευταία 12 χρόνια ζει στο εξωτερικό. Έχει ζήσει σε 8 διαφορετικές χώρες όπου εκεί δίδασκε Μαθήματα και Σεμινάρια Γιόγκα, Θεραπευτικά ενεργειακά σεμινάρια, κύκλους ενδυνάμωσης γυναικών, Σεμινάρια αυτογνωσίας και αγάπης για τον εαυτό καθώς και ομαδικές θεραπευτικές συνεδρίες ηχοθεραπείας .

Διδάσκει Γιόγκα επαγγελματικά από το 2013 και ασχολείται με τις ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Τα τελευταία 3 χρόνια δίδασκε YTTCs ( Εκπαίδευση δάσκαλων γιόγκα) στην Ινδία και στην Ταιλάνδη, καθώς επίσης και δίδασκε σεμινάρια αυτογνωσίας και αγάπης για τον Εαυτό όπως και ομαδικές θεραπευτικές συνεδρίες στην Μελβούρνη.

Η Ρια Βαρσάμη ασχολείται με Past Life Regressions & Quantum Healing Hypnosis Therapy (της Dolores Cannon), Intuitive Energy Healing, Crystal Healing, Reiki, Shamanic Astrology Birth Chart Readings και Self Love Coaching. Yoga

Δείτε περισσότερα

e99a65a13ac84efe80e32907ee3265c1
Εργαστήρια

”Διαβάζω αλλιώς”

Δευτέρα, 4μ.μ. – 4:45μ.μ.

img-chakra-course
Εργαστήρια
Yoga

Ashtanga inspired vinyasa

Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη
9:00 – 10:15 το πρωί