maxresdefault

Με την Ρία Βαρσάμη

Παρασκευή, 18:15 - 20:15

Έναρξη εργαστηρίου, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

Σε αυτή την Ομαδική Συνεδρία Ηχοθεραπείας και διεύρυνσης αυτογνωσίας θα ταξιδέψουμε σε κρυμμένες πτυχές του εαυτού μας κάτω από τον ρυθμό διαφορετικών ηχητικών κυμάτων. Ο σκοπός της ηχοθεραπείας είναι να ενεργοποιήσει κύτταρα του εγκεφάλου σε νέες συχνότητες, δημιουργώντας το χώρο για την πρόσβαση σε παλιά μοτίβα (old patterns), συναισθηματικά τραύματα, παλιές πεποιθήσεις κ.τ.λ. και να ενεργοποιήσει την φυσική ικανότητα του σώματος για αυτοΐαση. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας θα είστε ξαπλωμένοι στην στάση χαλάρωσης (savasana) όπου ενώ ακούτε τους διαφορετικούς ήχους και συχνότητες από την μουσική και από διάφορα φυσικά μουσικά όργανα που θα βρίσκονται στο χώρο, σε συνδυασμό με διαισθητική ενεργειακή θεραπεία που υποστηρίζει την βαθιά διαδικασία μεταμόρφωσης κ αυτογνωσίας.

« Η τεχνική αυτή γεννήθηκε στις Φιλιππίνες, καθώς ενθαρρύνει  την αυτό-εξερεύνηση, μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση σε διαφορετικά επίπεδα συνειδητότητας έτσι ώστε να μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και την συμπαντική μας ύπαρξη»

Οι συνεδρίες είναι αυτοτελείς! Μπορεί κανείς να συμμετέχει σε μία ή σε κάποιες ή και μηνιαίως!

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με την Ελπίδα Γαδ στο 6973842046

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο επικοινωνήστε με την Ρία Βαρσάμη στο 6996924010

Το πρώτο μάθημα σε όλα τα εργαστήρια είναι δοκιμαστικό. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν κάποια οικονομική υποχρέωση εάν αποφασίσουν να μην παρακολουθήσουν το τμήμα. Εάν ο μαθητής θελήσει να συνεχίσει, τότε το πρώτο μάθημα θα συμπερηληφθεί κανονικά στην μηνιαία συμμετοχή του.


Ως Εγγεγραμμένα Μέλη μας, στηρίζετε τις δράσεις και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των παραπάνω εργαστηρίων και δράσεων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές για εσάς ή τα παιδιά σας. 
Με τη στήριξή σας, μέσω της ετήσιας συνδρομής, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς εσάς και συνεισφέρετε (για 8η συνεχή χρονιά) στην υλοποίηση Δωρεάν εργαστηρίων  για  Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες,  καθώς  και  σε άλλες  συλλογικές δράσεις όπως εκθέσεις, ανταλλακτικά bazzar κ.α.

Η εγγραφή μέλους είναι οικογενειακή ( μία εγγραφή ισχύει για τους γονείς και τα παιδιά)

Εγγραφή νέου μέλους: 20€

Ανανέωση ετήσιας συνδρομής, εγγεγραμένου μέλους: 15€

...

Ρια Βαρσάμη

Η Ρία Βαρσάμη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι Νοσηλευτικής Θεσσαλονίκης και έχει Μεταπτυχιακό στη Ιατρική Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χαέν της Ισπανίας. Τα τελευταία 12 χρόνια ζει στο εξωτερικό. Έχει ζήσει σε 8 διαφορετικές χώρες όπου εκεί δίδασκε Μαθήματα και Σεμινάρια Γιόγκα, Θεραπευτικά ενεργειακά σεμινάρια, κύκλους ενδυνάμωσης γυναικών, Σεμινάρια αυτογνωσίας και αγάπης για τον εαυτό καθώς και ομαδικές θεραπευτικές συνεδρίες ηχοθεραπείας .

Διδάσκει Γιόγκα επαγγελματικά από το 2013 και ασχολείται με τις ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Τα τελευταία 3 χρόνια δίδασκε YTTCs ( Εκπαίδευση δάσκαλων γιόγκα) στην Ινδία και στην Ταιλάνδη, καθώς επίσης και δίδασκε σεμινάρια αυτογνωσίας και αγάπης για τον Εαυτό όπως και ομαδικές θεραπευτικές συνεδρίες στην Μελβούρνη.

Η Ρια Βαρσάμη ασχολείται με Past Life Regressions & Quantum Healing Hypnosis Therapy (της Dolores Cannon), Intuitive Energy Healing, Crystal Healing, Reiki, Shamanic Astrology Birth Chart Readings και Self Love Coaching. 

Δείτε περισσότερα

e99a65a13ac84efe80e32907ee3265c1
Εργαστήρια

”Διαβάζω αλλιώς”

Δευτέρα, 4μ.μ. – 4:45μ.μ.

img-chakra-course
Εργαστήρια
Yoga

Ashtanga inspired vinyasa

Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη
9:00 – 10:15 το πρωί