img-chakra-course

Πρωινό Τμήμα

Με την Αγνή Μακρυωνίτου

Δευτέρα - Τετάρτη - Πέμπτη, 9π.μ. - 10:15π.μ.

Έναρξη μαθημάτων: Οκτώβριο 2023

Η Ashtanga yoga , είναι μορφή της Hatha yoga, χρησιμοποιεί asanas (θέσεις) και ujjayi pranayama (τεχνική αναπνοής) ως αφετηρία για να φτάσει κανείς σε κατάσταση ένωσης (yoga). Βασίζεται στις διδαχές του γκουρού Krishnamacharya και έγινε δημοφιλής από τον σύγχρονο γκουρού K. Pattabi Jois .

Η λέξη Ashtanga σημαίνει «το μονοπάτι των 8 σημείων» και βασίζεται στα 8 άκρα της yoga ( 8 limps of yoga ) του Patanjali. Τα οφέλη είναι πολλά όπως συγχρονισμός , ισορροπία , ενδυνάμωση μυϊκών ομάδων που συνήθως δεν χρησιμοποιούνται με αλλά είδη άσκησης και μεγαλύτερη αυτογνωσία .

Εμπνευσμένοι λοιπόν από την πρώτη σειρά της ashtanga yoga θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε όλα τα οφέλη της , μέσα από την Vinyasa. Καθώς θα την προσαρμόσουμε θα σταματήσει να είναι η προβλέψιμη σειρά αλλά ένα γεμάτο εκπλήξεις μάθημα !

Φέτος, έχουμε την χαρά να καλωσορίσουμε την επί χρόνια μαθήτρια του Πολυχώρου, υπό την διδασκαλία και καθοδήγηση της Yoga Instructor Ελπίδας Γαδ, σε ένα διαφορετικό ρόλο, αυτόν της δασκάλας yoga. Η Αγνή Μακρυωνίτου, μετά την παρότρυνση της δασκάλας της και την αγάπη της για την πρακτική και τη φιλοσοφία της γιόγκα ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της δίπλα στον Σάββα Γιάντση και ΄έλαβε την πιστοποίηση της Yoga Allience.

Για συμμετοχή στο εργαστήριο και άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 6973842046

Το πρώτο μάθημα σε όλα τα εργαστήρια είναι δοκιμαστικό. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν κάποια οικονομική υποχρέωση εάν αποφασίσουν να μην παρακολουθήσουν το τμήμα. Εάν ο μαθητής θελήσει να συνεχίσει, τότε το πρώτο μάθημα θα συμπερηληφθεί κανονικά στην μηνιαία συμμετοχή του.

Συνδρομές:

-Μεμονωμένο μάθημα: 12 ευρώ για Μέλη,  15 ευρώ για Μη Μέλη

-1 φορά την εβδομάδα: 40 ευρώ ο μήνας για Μέλη, 45 ευρώ ο μήνας για Μη Μέλη

-2 φορές την εβδομάδα: 60 ευρώ ο μήνας για Μέλη, 65 ευρώ ο μήνας για Μη Μέλη

-3 φορές την εβδομάδα: 75 ευρώ ο μήνας για Μέλη, 85 ευρώ ο μήνας για Μη Μέλη

Πλαίσιο συνεργασίας 

  1. Στην περίπτωση συμφωνίας (δασκάλου – μαθητή) για μηνιαία συνδρομή, ο μήνας προπληρώνεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο και τα χρήματα, στο σύνολό τους ή μέρος αυτών, δεν επιστρέφονται για οποιοδήποτε λόγο.
  2. Αν ο μαθητής ξεκινήσει μαθήματα αργότερα από την πρώτη εβδομάδα του μήνα έχει δύο επιλογές:

Α) Πληρώνει τη συνδρομή του με το μάθημα, μέχρι να τελειώσει ο μήνας, προκειμένου να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα κανονικά.

Β) Πληρώνει το ποσοστό που αναλογεί στο διάστημα και στα μαθήματα που απομένουν μέχρι το τέλος του μήνα και τον επόμενο μήνα, ξεκινά με ολόκληρη την μηνιαία συνδρομή κανονικά.


Ως Εγγεγραμμένα Μέλη μας, στηρίζετε τις δράσεις και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των παραπάνω εργαστηρίων και δράσεων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές για εσάς ή τα παιδιά σας. 
Με τη στήριξή σας, μέσω της ετήσιας συνδρομής, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς εσάς και συνεισφέρετε (για 8η συνεχή χρονιά) στην υλοποίηση Δωρεάν εργαστηρίων  για  Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες,  καθώς  και  σε άλλες  συλλογικές δράσεις όπως εκθέσεις, ανταλλακτικά bazzar κ.α.

Η εγγραφή μέλους είναι οικογενειακή ( μία εγγραφή ισχύει για τους γονείς και τα παιδιά)

Εγγραφή νέου μέλους: 15€

Ανανέωση ετήσιας συνδρομής, εγγεγραμένου μέλους: 10€

Yoga

Δείτε περισσότερα

e99a65a13ac84efe80e32907ee3265c1
Εργαστήρια

”Διαβάζω αλλιώς”

Δευτέρα, 4μ.μ. – 4:45μ.μ.

IMG-156de190510ccd438bfc98c5022980a0-V
Εργαστήρια

Summer Yoga Time!

Καλοκαιρινά μαθήματα Yoga τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο πραγματοποιούνται και φέτος εντός και εκτός αυλής του Πολυχώρου – Δίκτυο Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου. Τα μαθήματα προσαρμόζονται ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών, από Θεραπευτική, Ενδιάμεσου