cover

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 6:30μ.μ. ελάτε να σας κεράσουμε «αρωματικά» ροφήματα στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου θα γίνει δωρεάν ενημέρωση με παρουσίαση για τα Εργαστήρια «Αρωματοθεραπεία για όλους».

Δημιουργικό εργαστήριο φυσικής ομορφιάς και ευεξίας

Με την Ελένη Κασκαρίκα

Έναρξη: την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και κάθε 2η Παρασκευή το απόγευμα 5-8 μ.μ.

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας. Έτσι μας βοηθάτε στην καλύτερη διοργάνωση και την σωστή σε ποσότητα προμήθεια των υλικών του σεμιναρίου.

Θα γνωρίσετε τι είναι η Αρωματοθεραπεία και τα αιθέρια έλαια, πως μπορείτε να ωφεληθείτε μέσα από προϊόντα που θα φτιάχνετε μόνοι σας όπως καλλυντικά, σαπούνια, καθαριστικά για το σπίτι και βοτανικά λάδια από φαρμακευτικά φυτά που τόσο απλόχερα μας χαρίζει η ελληνική φύση.

Θα γνωρίσετε τι είναι η Αρωματοθεραπεία και τα αιθέρια έλαια, πως μπορείτε να ωφεληθείτε μέσα από προϊόντα που θα φτιάχνετε μόνοι σας όπως καλλυντικά, σαπούνια, καθαριστικά για το σπίτι και βοτανικά λάδια από φαρμακευτικά φυτά που τόσο απλόχερα μας χαρίζει η ελληνική φύση.

Σε αυτά τα 3ωρα εργαστήρια θα μάθετε πως μπορείτε να εφαρμόσετε την Αρωματοθεραπεία και τα αιθέρια έλαια στην καθημερινή σας ζωή.

Θα μάθετε εύκολα και γρήγορα να φτιάχνετε τα δικά σας καλλυντικά και οικολογικά καθαριστικά με απολύτως φυσικές πρώτες ύλες για εσάς, την οικογένεια αλλά και τους φίλους σας. Ακόμη θα γνωρίσετε πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα αιθέρια έλαια με απόλυτη ασφάλεια κάνοντας εξωτερικές εφαρμογές ή διάχυση στο χώρο σας. 

Θα χρησιμοποιήσουμε ελαιόλαδο, βότανα, ανθόνερα, αιθέρια έλαια και φυσικές πρώτες ύλες για να καθαρίσουμε το σώμα αλλά και το πνεύμα μας, να διορθώσουμε βλάβες και να αντιμετωπίσουμε προβλήματα χωρίς να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας αλλά και το περιβάλλον.

Σε όλα τα εργαστήρια θα δίνονται φωτοτυπίες με την ύλη και αναλυτικές οδηγίες και σε όποιο εργαστήριο κάνουμε παρασκευές, θα παίρνετε δείγματα δωρεάν.

 • Κηραλοιφή - Λιπαρή κρέμα - Cold cream
 • Mη λιπαρή καλλυντική κρέμα προσώπου - γαλάκτωμα σώματος
 • Σαπούνι ελαιολάδου
 • Αρωματικά σαπούνια με αιθέρια έλαια και βότανα
 • Αρωματικά σαμπουάν και αφρόλουτρα
 • Θεραπευτικά βοτανικά λάδια
 • Καθαρισμός, απολύμανση, αρωματισμός για το σπίτι
 • «Αρωματικό φαρμακείο» μέρος 1ο
 • «Αρωματικό φαρμακείο» μέρος 2ο
 • Αρωματοθεραπεία για την αισθητική προσώπου
 • Αρωματοθεραπεία για την αισθητική σώματος

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με την Ελπίδα Γαδ στο 6973842046

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Εργαστήρια επικοινωνήστε με την Ελένη Κασκαρίκα στο 6944 327336


Πολύ σημαντικό!

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί, τα οποία ισχύουν από 13/9/21 έως 31/3/22 (σε περίπτωση αλλαγής αυτών των μέτρων θα σας ενημερώσω άμεσα) όσοι μαθητές παρακολουθούν μαθήματα δια ζώσης θα πρέπει να είναι είτε εμβολιασμένοι, είτε να έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό rapid test αντιγόνων έως 48 ώρες πριν. Αν έχετε νοσήσει θα πρέπει το πιστοποιητικό να μην υπερβαίνει τους 6 μήνες απ’ τη διάγνωση.

Τη βεβαίωση θα πρέπει να την προσκομίζετε κατά την είσοδο στο χώρο.

Θα σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε τα μέτρα που ορίζει η κυβερνητική αρχή προκειμένου να μην έρθουμε σε δύσκολη θέση. Ευχαριστούμε!

...

Ελένη Κασκαρίκα:

Η Ελένη Κασκαρίκα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Έχει σπουδάσει Ολιστική Αρωματοθεραπεία, Eνεργειακή Αρωματοθεραπεία και Creative Healing με την Κατερίνα Παπακωνσταντίνου στην Aκαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζης Ιατρικής, Βοτανοθεραπεία - Αρωματοθεραπεία και Τραυματολογία της σπονδυλικής στήλης στο Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Thai massage στο FLOW Wellness and Training καιSpa therapist Εναλλακτικών Θεραπειών στον Όμηρο.

Εφαρμόζει την Αρωματοθεραπεία και σε άλλες παραδοσιακές τεχνικές μασάζ όπως Herbal Massage, Hot Stone Massage, Thai Foot and Hand Massage, Pregnancy Massage κ.ά.

Παραδίδει σεμινάρια με εφαρμογές της Αρωματοθεραπείας στην καθημερινότητά μας και εργάζεται ως Αρωματοθεραπεύτρια και Creative Healer.

Ολιστική Αρωματοθεραπεία: Η χρήση αγνών αιθερίων ελαίων με σκοπό να επηρεασθεί, μεταβληθεί ή τροποποιηθεί ο νους, το σώμα ή το πνεύμα, η φυσιολογία ή η ψυχική διάθεση.

Eνεργειακή Αρωματοθεραπεία: Η χρήση αιθερίων ελαίων σε νευροενεργειακό επίπεδο.

Creative Healing: Συγκεκριμένες τεχνικές μασάζ που βασίζεται στη γνώση πως το σώμα είναι κατασκευασμένο για να ελέγχει την ίδια του τη θεραπεία, με στόχο την απρόσκοπτη ροή της Ζωτικής του Ενέργειας.

Δείτε περισσότερα

Tinos-Retreat-2024-A4-HR
Δράσεις
Retreats

Art & Healing Retreat: Ένα Ταξίδι προς την Ανακάλυψη του Εαυτού!

Το “Ταξίδι Θεραπευτικής Τέχνης” θα λάβει χώρα στο “Under the Linden Tree” στο νησί της Τήνου, από τις 10 Μαΐου έως τις 12 Μαΐου 2024. Οι επισκέπτες θα φιλοξενηθούν σε άνετες κυκλαδίτικες κατοικίες, επιτρέποντάς τους να απολαύσουν την ανατολή και τη δύση του ηλίου στην ήρεμη ορεινή περιοχή της Μεσσαριάς.

Decoding and understanding problem
Δράσεις
Εικαστικά
Ενίσχυση
Δημιουργική
Σεμινάρια

Art Therapy – ”Ξετυλίγοντας το κουβάρι του φόβου”

Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Με την Τζέσικα Μαργαρίτη

IMG_20221006_091736
Δράσεις

Σεμινάριο Α/Μ Φωτογραφίας σε Ξύλο

Για 4 συναντήσεις:
16-17/02, 24-25/02, 1-2/03, 8-9/03