Ζωγραφική (για παιδιά 7-9 και 10+ ετών)

Με την Ελπίδα Γαδ

Τρίτη, 16:15 – 17:45    από 7 έως 9 ετών  

Τρίτη, 16:15 – 17:45 από 10 ετών και πάνω 

Έναρξη εργαστηρίου: Τρίτη 17 Οκτώβρη 2023

Στα εργαστήρια της Ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας από 7 και άνω, ξεκινώντας από τα τρία βασικά χρώματα θα μάθουμε πώς γεννιέται ολόκληρη η χρωματική παλέτα με ρευστά υλικά, όπως ακουαρέλες, ακρυλικά ή τέμπερες. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στον κόσμο της τέχνης, μέσα από την ιστορία της αλλά και πρακτικά μέσα από σχέδιο, ζωγραφική τοπίων, πορτρέτο, σύνθεση εκ του φυσικού, μεικτές τεχνικές, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μας με διαφορετικές τεχνικές, υλικά και πατίνες.

Το εργαστήριο εμπεριέχει μαθήματα κεραμικής σε αραιά διαστήματα.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί ένα μπλοκ ζωγραφικής διαστάσεων Α3, 2 μολύβια Β & 2Β, Γόμα, 6 πινέλα Νο: 1(στρογγυλό), 1, 2, 4, 6, 8, 10, 12 (πλακέ) και ένα σετ τέμπερες ή ακρυλικά.

Από 6 έως 9 ετών:

Από 10 ετών και πάνω:

Για συμμετοχή στο εργαστήριο και άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 6973842046

Το πρώτο μάθημα σε όλα τα εργαστήρια είναι δοκιμαστικό. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν κάποια οικονομική υποχρέωση εάν αποφασίσουν να μην παρακολουθήσουν το τμήμα. Εάν ο μαθητής θελήσει να συνεχίσει, τότε το πρώτο μάθημα θα συμπερηληφθεί κανονικά στην μηνιαία συμμετοχή του.

  1. Στην περίπτωση συμφωνίας δασκάλου – μαθητή  για μηνιαία συνδρομή, ο μήνας προπληρώνεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο και τα χρήματα, στο σύνολό τους ή μέρος αυτών, δεν επιστρέφονται για οποιοδήποτε λόγο.
  2. Αν ο μαθητής ξεκινήσει μαθήματα αργότερα από την πρώτη εβδομάδα του μήνα έχει δύο επιλογές:

Α) Πληρώνει τη συνδρομή του με το μάθημα, μέχρι να τελειώσει ο μήνας, προκειμένου να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα κανονικά.

Β) Πληρώνει το ποσοστό που αναλογεί στο διάστημα και στα μαθήματα που απομένουν μέχρι το τέλος του μήνα και τον επόμενο μήνα, ξεκινά με ολόκληρη την μηνιαία συνδρομή κανονικά.

 

..

 

Ως Εγγεγραμμένα Μέλη μας, στηρίζετε τις δράσεις και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των παραπάνω εργαστηρίων και δράσεων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές είτε για εσάς είτε για τα παιδιά σας. 
Με τη στήριξη σας, μέσω της ετήσιας συνδρομής, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς εσάς. Και φέτος, για ένατη συνεχή χρονιά οι συνδρομές  των Τακτικών Μελών μας διατίθενται  για την υλοποίηση Δωρεάν εργαστηρίων  για  Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες,  καθώς  και  άλλες συλλογικές δράσεις όπως εκθέσεις, ανταλλακτικά bazzar κ.α.

Η εγγραφή μέλους είναι οικογενειακή ( μία εγγραφή ισχύει για τους γονείς και τα παιδιά)

Εγγραφή νέου μέλους: 15€

Ανανέωση ετήσιας συνδρομής, εγγεγραμένου μέλους: 10€

 …

Η Ελπίδα Γαδ γεννήθηκε στη Σύρο,

Polichoros Syros 2023 © All rights reserved
Polichoros Syros 2023 © All rights reserved