Ζωγραφική ενηλίκων

Με την Ελπίδα Γαδ

Τετάρτη, 4:30 – 6:30μ.μ.

Έναρξη εργαστηρίου: Τετάρτη 18 Οκτώβρη 2023

Όλοι μπορούμε να ζωγραφίσουμε, ακόμα και αν τώρα δεν το πιστεύουμε!

“Γιατί η ζωγραφική είναι ένα μέσο επικοινωνίας πρώτα με των εαυτό μας και έπειτα με τους άλλους. Ένα μέσο έκφρασης ιδεών και συναισθημάτων.”

Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να ανακαλύψουν τον κόσμο των χρωμάτων μέσω της τέχνης με εξάσκηση στο σχέδιο και περισσότερο στο χρώμα. Από τις πρώτες μας συναντήσεις θα μάθουμε τεχνικές, μέσα από ακρυλικά υλικά και θα απελευθερωθούμε από το μύθο του «ταλέντου» που μπλοκάρει την δημιουργικότητα μας.

Υλικά που θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί : 2 Μολύβια: Β, 2Β, Γόμα άσπρη, Πινέλα ζωγραφικής Νο: 000, 0,1,2 (στρογγυλά), 2,4,6,8,10,12,16 (πλακέ), Μπλοκ ακουαρέλας A3, ή τελάρο ζωγραφικής και Ακρυλικά.

Κόστος εργαστηρίου: 35€ μηνιαίως για Μέλη και 40€ μηνιαίως για Μη Μέλη

Κόστος ενός Μαθήματος: 12€ το ένα μάθημα για τα Μέλη, 15€ για Μη Μέλη

Για συμμετοχή στο εργαστήριο, κράτηση θέσης και άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε γραπτώς μέσω e-mail στο helpisart@gmail.com

Το πρώτο μάθημα σε όλα τα εργαστήρια είναι δοκιμαστικό. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν κάποια οικονομική υποχρέωση εάν αποφασίσουν να μην παρακολουθήσουν το τμήμα. Εάν ο μαθητής θελήσει να συνεχίσει, τότε το πρώτο μάθημα θα συμπερηληφθεί κανονικά στην μηνιαία συμμετοχή του.

Πλαίσιο συνεργασίας 

  1. Στην περίπτωση συμφωνίας δασκάλου – μαθητή  για μηνιαία συνδρομή, ο μήνας προπληρώνεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο και τα χρήματα, στο σύνολό τους ή μέρος αυτών, δεν επιστρέφονται για οποιοδήποτε λόγο.
  2. Αν ο μαθητής ξεκινήσει μαθήματα αργότερα από την πρώτη εβδομάδα του μήνα έχει δύο επιλογές:

Α) Πληρώνει τη συνδρομή του με το μάθημα, μέχρι να τελειώσει ο μήνας, προκειμένου να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα κανονικά.

Β) Πληρώνει το ποσοστό που αναλογεί στο διάστημα και στα μαθήματα που απομένουν μέχρι το τέλος του μήνα και τον επόμενο μήνα, ξεκινά με ολόκληρη την μηνιαία συνδρομή κανονικά.


Ως Εγγεγραμμένα Μέλη μας, στηρίζετε τις δράσεις και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των παραπάνω εργαστηρίων και δράσεων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές για εσάς ή τα παιδιά σας. 
Με τη στήριξή σας, μέσω της ετήσιας συνδρομής, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς εσάς και συνεισφέρετε στην υλοποίηση Δωρεάν εργαστηρίων  για  Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες,  καθώς  και  σε άλλες  συλλογικές δράσεις όπως εκθέσεις, ανταλλακτικά bazzar κ.α.

Η εγγραφή μέλους είναι οικογενειακή ( μία εγγραφή ισχύει για τους γονείς και τα παιδιά)

Εγγραφή νέου μέλους: 15€

Ανανέωση ετήσιας συνδρομής, εγγεγραμένου μέλους: 10€

Η Ελπίδα Γαδ γεννήθηκε στη Σύρο,

Polichoros Syros 2023 © All rights reserved
Polichoros Syros 2023 © All rights reserved