Summer Day Camp 2022

Το Summer Day Camp του Πολυχώρου / Η καλοκαιρινή ημερήσια απασχόληση για παιδιά ηλικίας 4 έως 13 ετών, θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 10η συνεχή χρονιά με νέες δραστηριότητες και έμπειρους εκπαιδευτές, προσαρμοσμένοι στις απαιτήσεις των καιρών, από τις 20 Ιουνίου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Από τις 8 πμ. – 3 μ.μ. , Δευτέρα έως Παρασκευή. 


Τα εργαστήρια θα υλοποιούνται σε 2 διαφορετικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους καθώς και σε μία εσωτερική αίθουσα. Τα παιδιά θα είναι χωρισμένα σε 3 ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους. Στις 9:30 μπαίνουμε στις ομάδες μας, τρώμε το πρωινό μας και παίρνουμε παρουσίες. Οι κύριες δραστηριότητες θα λαμβάνουν χώρα από τις 10:00 έως τις 14:00, όπου η κάθε ομάδα παιδιών θα συμμετέχει κυκλικά ανά μία ώρα σε 3 διαφορετικά εργαστήρια κάθε μέρα. Το κάθε τμήμα θα αριθμεί από 10 έως 15 παιδιά.

Καθώς ο αριθμός των παιδιών θα είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βασική προϋπόθεση την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής που θα βρείτε παρακάτω. Παρακαλούμε πολύ, εάν για οποιονδήποτε λόγο, ενώ έχετε κάνει την εγγραφή, το παιδί δεν θα συμμετάσχει τελικά, να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να παραχωρηθεί η θέση σε άλλο παιδί.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους το παγουρίνο, το καπέλο τους και ένα σνακ (δεκατιανό), . Από τον Πολυχώρο θα προσφέρονται καθημερινά φρουτοσαλάτες ανάμεσα στο μεγάλο διάλειμμα 12:30 – 13:00. Όποιο παιδί θέλει μπορεί να έχει μαζί του το μεσημεριανό του.

Το φετινό μας πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ματαξύ άλλων εκπλήξεων:

Υπεύθυνοι και εργαστήρια:(Όπου ομάδα Α’= 4 – 5,5ετών, ομάδα Β’= 6 – 8 ετών, ομάδα Γ’= 9 – 13 ετών)

Άννα Βαρδαξόγλου: Χοροί του Κόσμου (B’ & Γ’ ομάδα), Ηχηρές Κινήσεις (Α’ ομάδα), Kids Survivor (A’ & Β’ ομάδα), Ακροβατικά Εδάφους (Γ’ ομάδα), Εισαγωγή στον Παραδοσιακό χορό (Α’ & Β’ ομάδα)

Μαριλού Κατσαρή: Εργαστήρι Κουκλοθεάτρου/Δημιουργία Παράστασης (Α’, Β’, / Γ’ ομάδα), Εργαστήρι μεθόδου project – Παρέα με τη Ζουζουνέλ (Α’, Β’ ομάδα) , Εργαστήρι Παραμυθιού (Α’ ομάδα)

Σοφία Σιδέρη: Παιχνίδια Ρυθμού & Κίνησης (Α’, Β’ & Γ’ ομάδα), Μοντέρνος χορος Β’ & Γ’ ομάδα), Εκπαιδευτικό Δράμα/Παιχνίδια ρόλων (Α’, Β’, Γ’ ομάδα), Αυτοσχεδιασμός(Α’, Β’, Γ’ ομάδα)

Ελπίδα Γαδ: Κεραμική (Α’, Β’, Γ’ ομάδα), Kids Yoga (Α’, Β’, Γ’ ομάδα):

Σοφία Γκίκα: Εικαστικά (Α’, Β’, Γ’ ομάδα), Κατασκευές (Α’, Β’, Γ’ ομάδα)

Συμπληρώστε την αίτηση Εγγραφής, για κράτηση θέσης, που γίνεται on line στο παραπάνω κίτρινο κουτί ”Αίτηση Εγγραφής ή πατώντας και εδώ https://www.polichoros-syros.com/projects/summer-camp/etisi-engrafis/

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22810-75404 & 6973842046

Μπορείτε να εγγραφείτε Μέλος του Πολυχώρου, με μία ετήσια εγγραφή 20€ και να απολαμβάνετε τις ειδικές προσφορές για εσάς και τα παιδιά σας στα εργαστήρια του Πολυχώρου, Δίκτυο Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου.
Η ανανέωση της εγγραφής του μέλους, είναι 10€ κάθε χόνο και εφόσον δεν ανανεωθεί, το μέλος διαγράφεται αυτόματα μετά το 2ο έτος.

Polichoros Syros 2023 © All rights reserved
Polichoros Syros 2023 © All rights reserved