Ανταλλακτικό Bazzar 2020

“Αντάλλαξέ το!” για ενήλικες και για παιδιά

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

11:00π.μ. – 2:00μ.μ.

“Αντάλλαξέ το!” / “Swap your clothes!” Ο Πολυχώρος διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά ένα ανταλλακτικό bazaar…για μεγαλύτερους αλλά και τους μικρούς φίλους του!

Καλούμε, λοιπόν, τα Μέλη μας, τα παιδιά  ή  τους φίλους σας, να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ σας , ανέξοδα, εύκολα και διασκεδαστικά!


Στον Πολυχώρο στα Τάλαντα, την Κυριακή 22  Νοεμβρίου, από τις11 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ.

Φέρτε τα καλοδιατηρημένα, φρεσκοπλυμμένα ρούχα, τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ που δε θέλετε και διαλέξτε νέα κομμάτια άλλων που σας αρέσουν!

Μπορείτε να φέρετε από πριν στον Πολυχώρο τα αντικείμενα που θα διαθέσετε: 

Δευτέρα έως Πέμπτη 4 μ.μ.- 8 μ.μ. και την Παρασκευή 5 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Όσοι και όσες θέλετε να μας βοηθήσετε εθελοντικά στο στήσιμο του bazaar είστε φυσικά καλοδεχούμενοι και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα του Πολυχώρου 22810-75404 και 697 3842046.

Στον Πολυχώρο Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου, το αρχείο των μελών, αναπτύσσεται τόσο, ώστε να υποστηρίζει το όραμα του Πολυχώρου, στην κοινωνία της Σύρου. Διανύοντας τον 7ο χρόνο δράσης και λειτουργίας μας, συνεισφέροντας στην κοινότητα των Μελών μας, δεσμευόμενοι σε ότι αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών μας, τη δυνατότητά μας να δημιουργούμε, επηρεάζοντας και επηρεαζόμενοι από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης μας οφείλουμε να αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον μας. 

Με τη στήριξη όλων των Τακτικών Μελών μας, μέσω της ετήσιας συνδρομής τους, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας για τα ίδια τα μέλη μας και τα παιδιά τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς αυτούς. Και Φέτος, μέρος των συνδρομών των Τακτικών Μελών μας διατείθενται στο ανοιχτό (δωρεάν) εργαστήριο Εικαστικών και Ζωγραφικήςγια τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες και Ειδικές Ικανότητες από 20 ετών + άνω).


Ως Εγγεγραμμένα Μέλη της εταιρίας μας, στηρίζετε τις δράσεις μας και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των ποικίλκων εργαστηρίων και δράσεων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές είτε για εσάς είτε για τα παιδιά σας.

Ετήσια Εγγραφή Μέλους: 20€

Ανανέωση Συνδρομής Μέλους: 15€

www.polichoros-syrow.com

Polichoros Syros 2023 © All rights reserved
Polichoros Syros 2023 © All rights reserved