Ενδιάμεσου Επιπέδου (Vinyasa Yoga - Intermediate Flow)

Με την Ελπίδα Γαδ

Δευτέρα & Πέμπτη, 5μ.μ. – 6:15μ.μ.

Έναρξη μαθημάτων, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Τα μαθήματα της Γιόγκα Ενδιάμεσου επιπέδου, είναι κατάλληλα για όσους έχουν μικρή ή και καθόλου εμπειρία στην πρακτική γιόγκα, που όμως επιθυμούν να τονώσουν, να ενδυναμώσουν το σώμα και να καθαρίσουν το νοητικό πεδίο από τις στρεσογόνες καταστάσεις. Εμβαθύνοντας με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας στις άσανας (θέσεις γιόγκα), μέσα από τεχνικές αναπνοής και θέσεις ευθυγράμμισης απ’ τις διδασκαλίες μεγάλων ερμηνευτών στην Τέχνη της Γιόγκα, προσαρμόζουμε την πρακτική μας ανάλογα με την συλλογική δυναμική των συμμετεχόντων αλλά και του καθενός ξεχωριστά. Μαθαίνουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του σώματός μας, κατανοώντας και εμβαθύνοντας στην ανάγκη εξισορρόπησης της Γιν (θηλικής) και Γιαν (αρσενικής) ενέργειας μέσα μας, βοηθώντας έτσι τον οργανισμό μας να αποβάλλει και να θεραπεύσει τις ανεπιθύμητες καθημερινές προσλαμβάνουσες (όπως άγχος, στρες, κούραση, υπερφόρτωση του νοητικού μας σώματος κτλ.) και έτσι, δίνοντας λίγο από τον χρόνο μας για τακτική σωματική και νοητική άσκηση βοηθάμε να απελευθερώσουμε τοξίνες και να διατηρούμε έναν υγιή και γεμάτο ενέργεια οργανισμό.

Ο Όρος Βινιάσα στην Αρχαία Ινδική γλώσσα αναφέρεται στις συγχρονισμένες με την αναπνοή κινήσεις που συνδέουν μεταξύ τους τις διάφορες στάσεις ( asanes) της γιόγκα. Διατηρώντας αυτή τη ροή καθ όλη την διάρκεια της άσκησης, το σύστημα Βινιάσα παράγει μια έντονη θερμότητα –την ΑΓΚΝΙ-στα εσωτερικά όργανα, τα οποία την διοχετεύουν κατόπιν στο υπόλοιπο σώμα. Τα οφέλη αυτής της θερμότητας είναι να καθαρίζει σε βάθος το σώμα, ενθαρρύνοντάς το να αποβάλλει τις τοξίνες και να ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.. Παράλληλα βοηθά στην ενδυνάμωση και ευλυγισία του μυϊκού συστήματος στοχεύοντας στην δημιουργία ενός δυνατού ανάλαφρου και γεμάτο ενέργεια σώματος αλλά και ενός μυαλού σε πλήρη διαύγεια και συγκέντρωση.

Συμπληρώνοντας πάνω από 1000 ώρες εκπαίδευσης με έναν ταλαντούχο δάσκαλο, τον Timothy Alan Jimenez, συνεπή συνεχιστή και δωροθέτη της αρχαίας παράδοσης της γιόγκα με ολιστικό τρόπο, που με δίδαξε για δύο χρόνια την τέχνη και στη δυναμική αλλά και στην τονωτική / θεραπευτική μέθοδο της Γιόγκα από τον Iyengar, στην Ευθυγράμμιση – Προσαρμογή – Αλληλουχία – και στον πυρήνα της παραδοσιακής Patanjali Ashtanga Yoga, συνεχίζουμε και φέτος, με τμήματα τονωτικής γιόγκα, κατάλληλης για όσους έχουν ήδη μία επαφή με την yoga! 

Από το 2019 ως και σήμερα, με την καθοδήγηση της Μαρίας Χρυσοχεράκη, πιστοποιημένης δασκάλας Iyengar Yoga εμβάθυνα περισσότερο στην μέθοδο της Iyengar Yoga.

Για συμμετοχή στο εργαστήριο και άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 6973842046

Το πρώτο μάθημα σε όλα τα εργαστήρια είναι δοκιμαστικό. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν κάποια οικονομική υποχρέωση εάν αποφασίσουν να μην παρακολουθήσουν το τμήμα. Εάν ο μαθητής θελήσει να συνεχίσει, τότε το πρώτο μάθημα θα συμπερηληφθεί κανονικά στην μηνιαία συμμετοχή του.

Συνδρομές:

-Μεμονωμένο μάθημα: 12 ευρώ για Μέλη,  15 ευρώ για Μη Μέλη

-1 φορά την εβδομάδα: 40 ευρώ ο μήνας για Μέλη, 45 ευρώ ο μήνας για Μη Μέλη

-2 φορές την εβδομάδα: 60 ευρώ ο μήνας για Μέλη, 65 ευρώ ο μήνας για Μη Μέλη

-3 φορές την εβδομάδα: 75 ευρώ ο μήνας για Μέλη, 85 ευρώ ο μήνας για Μη Μέλη

Πλαίσιο συνεργασίας 

  1. Στην περίπτωση συμφωνίας (δασκάλου – μαθητή) για μηνιαία συνδρομή, ο μήνας προπληρώνεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο και τα χρήματα, στο σύνολό τους ή μέρος αυτών, δεν επιστρέφονται για οποιοδήποτε λόγο.
  2. Αν ο μαθητής ξεκινήσει μαθήματα αργότερα από την πρώτη εβδομάδα του μήνα έχει δύο επιλογές:

Α) Πληρώνει τη συνδρομή του με το μάθημα, μέχρι να τελειώσει ο μήνας, προκειμένου να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα κανονικά.

Β) Πληρώνει το ποσοστό που αναλογεί στο διάστημα και στα μαθήματα που απομένουν μέχρι το τέλος του μήνα και τον επόμενο μήνα, ξεκινά με ολόκληρη την μηνιαία συνδρομή κανονικά.


Ως Εγγεγραμμένα Μέλη μας, στηρίζετε τις δράσεις και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των παραπάνω εργαστηρίων και δράσεων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές για εσάς ή τα παιδιά σας. 
Με τη στήριξή σας, μέσω της ετήσιας συνδρομής, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς εσάς και συνεισφέρετε (για 8η συνεχή χρονιά) στην υλοποίηση Δωρεάν εργαστηρίων  για  Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες,  καθώς  και  σε άλλες  συλλογικές δράσεις όπως εκθέσεις, ανταλλακτικά bazzar κ.α.

Η εγγραφή μέλους είναι οικογενειακή ( μία εγγραφή ισχύει για τους γονείς και τα παιδιά)

Εγγραφή νέου μέλους: 15€

Ανανέωση ετήσιας συνδρομής, εγγεγραμένου μέλους: 10€

Η Ελπίδα Γαδ γεννήθηκε στη Σύρο,

Polichoros Syros 2023 © All rights reserved
Polichoros Syros 2023 © All rights reserved